Välkommen till BOINGBOING! 

En värld fylld av lek, nöje och promotion! Här finner du det mesta i uppblåsbara produkter, vandrande maskotar och jättestora produktkopior. Och så bollar, bollar och åter bollar.
Det är alltså här man beställer bollhavsbollar. Bollhav kan idag lika gärna vara en plats för eftertanke och kreativt skapande, som en plats för lek. Fråga oss! 

 - Hetast just nu: HYR BOLLHAV!
Hyr bollar eller bollhav för alla tänkbara tillställningar. Fyll en pool eller ett rum. Vi har levererat till de mest fantastiska evenemang, jättestora eller mindre. Ta kontakt för detaljer och priser.

 

  - Bygga lekland?
Ska du bygga ett lekland på din ort? Vi erbjuder kompletta nyckelfärdiga lösningar. Specialdesign enligt dina önskemål, eller mera standardbetonat, anpassat för dina lokaler.
Med 20 års erfarenhet i bagaget presenterar vi en layout som du kan göra ändringar i, tills det passar dig. Erfarenhet av att bygga lekplatser i många länder, på allt från kryssningsfartyg till köpcenter, får du på köpet. Prisvärt, och uppfyller förstås de europeiska kraven. Tillverkning i Europa. Hör av dig för mer info, förslag, referenser och priser.

Reservdelar till lekland!
Precis som på en bil så behöver man byta ut delar och komplettera sitt lekland. Bollar, nättunnlar, bolltvättmaskin osv. Ta kontakt för pris och leverans. 
 

- Bollhavsbollar!
Hos oss beställer du de riktiga TÜV-certifierade bollhavsbollarna, dom där vanliga bollarna, du vet! 
Dom du kan tvätta i vår bolltvättmaskin och som används på IKEA
med flera, som vill känna sig trygga med tanke på material, färg mm. Fem standardfärger finns.

- Hoppborgar!

Riktiga BOING-borgar och rutschbanor i erkänt förstklassig BOING-kvalitet! 

 

 

 

- PORTALER!
BOING har förmånen att få leverera ett stort antal portaler till Barncancerfondens riksomfattande cykellopp, Ride of Hope - Sveriges viktigaste cykellopp!
Vi tackar för förtroendet och tillverkar gärna portaler till dig också.


-HINDERBANOR FÖR SIMHALLAR!
Med fläkt eller sådana man bara pumpar upp, vi har alla modeller. Många olika, här finns något för alla önskemål, kolla här!


- MÖBLER för café, hotell eller roadshow, snö eller strand, utepool eller tv-studio!

Uppblåsbara och i premium kvalitet!- TÄLT FÖR EVENT!
Uppblåsbara i många varianter.

- MASKOTAR!
Det är hos oss du hittar vandrande maskotar som du sett på OS, hockey-VM, köpcenter och lekland!
Special eller standard, vi gör dom alla!

- BOING BOLLTVÄTTNING - ett rent nöje!
Tjugo år i bolltvättningens tjänst! Ända sedan mitten på nittitalet har vi försett finlandsbåtar, köpcenter, lekland och IKEA-varuhus i många länder med vårt bolltvättsystem för bollhavsbollar. Allt för maximal hygien för barnen.

Vi kör instruktioner på plats för personal, levererar såväl nya maskiner som reservdelar, nätsäckar och tvättmedel. Här finner du allt för bästa bollhavshygien!